torstai 6. joulukuuta 2012

Blogin uudistus :D

Moikka!
En siis ole kirjotellu, mutta nyt blogi uudistuu. Rupeen siis kirjottelee minun ja rakkaan hoidokkini Asterixin kuulumisista.

Tästä ekasta postauksesta tulee kuvaton, koska on ongelmia koneen ja itseni yhteistyössä. Voisin materiaalin puutteessa kertoa Asterixista.

Asterix asuu Stall Sandbackenissa Veikkolassa. Siellä asuu myös yksi toinen tuntihevonen Anton. Tallilla asuu myös muutama tuntiponi ja loput on yksityisiä. Asterix asuu neljän karsinan oritallissa Antoni, Camillon ja Åbelixin kanssa. Asterix on 175cm korkea puoliverinen.

Käyn sillä tunneilla lauantaisin ja sunnuntaisin. Minulla on paljon rästejä, joten käyn myös tiistaisin. Lauantaisin rymässäni ratsastaa myös ystäväni Hanne Anttonilla. Sunnuntaisin ratsastaa äitini Anttonilla ja Silja hevosellaan Lexalla.

Käytän Asterixilla kannuksia, koska se ei juuri reagoi pohkeeseen. Perä lentää, kun käyttää kunnolla raippaa :D. Asterix on silti maailman paras hevonen.

Olen myös mennyt Anttonilla pari kertaa. Hyppäsin sillä ja se oli aika katastrofi... Antton on aivan eri tyyppinen kuin Asterix.

Jos menen tallille suoraan koulun jälkeen (olen siellä noin 14.45) ehdin hakea hepat tarhasta ennen kuin tunnit alkavat. Jos tulen myöhemmin ne ovat jo haettu.

Laitan kuvia sitten kun saan niitä ensinnäkin koneelle :) kirjoittelen taas pian

rakkaudella ronja ja asterix

3 kommenttia:

  1. Riittäkköhän juttua sulla jostain hepoista? :DD

    VastaaPoista
  2. Niinpä. Tyssääkö homma taas tähän??

    VastaaPoista
  3. "Kirjoittelen taas pain" ???
    Ei pahalla

    VastaaPoista